+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Restaurace a Penzion U Kostela Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 41 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    81%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Henry

grupa przyjaciół, 4.12.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Wir waren von Freitag bis Montag im Hotel. Am Freitag und am Samstag fanden Veranstaltungen im Restaurant des Hotel statt. Daraufhin bekamen wir (4Personen) keinen Platz und mussten an beiden Abenden auswärts essen gehen.Das fanden wir nicht so lustig. Ansonsten ist das Hotel OK. Etwas hellhörig aber in Ordnung. Für den Preis kann man eigentlich voll zufrieden sein. Das Personal ist sehr freundlich und bemüht. Frühstück fanden wir spitze.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ľubica

rodzina z małym dzieckiem, 30.7.2017

Slovensko

  • Cena ogólna
100 %
  • Milý, ústretový personál (od upratovačiek po obsluhujúcich), čistučko, boli sme už druhý krát a prídeme opäť. Strava obzvlášť chutná, veľké porcie za dobrú cenu.

  • Všetko OK, absolútne nič nemôžem nájsť, čo by sa mi nepáčilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

podróżujący w pojedynkę, 26.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Velká čistota.

  • Takřka žádná nabídka vegetariánského jídla. Penzion je situován okny do ulice kde je od 5.30 velmi rušný provoz nákladních aut a také v 6.30 vás vzbudí zvony z vedlejšího kostela.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Hana

para, 14.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi příjemný personál, výborné jídlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Tomáš

dorośli, 7.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš Pitucha

dorośli, 2.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Úplně vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 4.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Jon

podróżujący w pojedynkę, 16.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

para, 6.11.2016

Ústí nad Labem Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pro hotelové hosty je noční klid stanovený od 22 - 7 hodin. Škoda, že noční klid neplatí v celém areálu hotelu nejen uvnitř. Kuřáci pod naším oknem 5. 11. 2016 v 1.30 hodin vedli víc než hlučný rozhovor a po našem upozornění se velice divili, že nám to vadí.......... Mrzelo nás, že jsme si nevychutnali v příjemném pokoji klidný spánek. manželé Matouškovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Super kuchyně i ochota personálu.

  • Nemám výhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 28.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

para, 13.8.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

grupa przyjaciół, 31.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Zuzana

rodzina z małym dzieckiem, 9.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • V hotelu vše bezva. Personál vstřícný a velice příjemný. Jídlo velmi chutné.

  • Chyběla nám lednice a klimatizace, ale byli jsme jen na jednu noc, tak to moc nevadilo. Protože je však naproti kostel, který neustále vyzvání, zvláště ráno na mši, byla by klimatizace žádoucí. Nebylo by potřeba otevírat okna a pak by zvonění z kostela nevadilo. Určitě bychom si v tomto případě hotel objednali znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

grupa przyjaciół, 26.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Prostředí, vkusně vybaveno, ochotný personál

  • Chybí klimatizace, při vedrech se nadá na pokojích spát!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.